Hallo bikkels!

Ik ben Vito, 26 jaar, ik kom uit Utrecht maar woon ondertussen al bijna 5 jaar in Amsterdam.
Momenteel ben ik aan het afstuderen aan de Academie voor lichamelijke opvoeding. Ik ben gek op sporten, reizen, lekker eten, hyperactief zijn en ook niet vies van een leuk festivalletje op zijn tijd. Tijdens mijn opleiding ben ik voor een personal training specialisatie bij Bodytime stage gaan lopen en sinds juni vorige zomer heb ik hier met veel plezier een baan aan over gehouden!

Sporten is al mijn hele leven een grote passie en sinds ik ben begonnen op de sportacademie ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in (kracht) training.
Inmiddels ben ik alweer een jaar bij Bodytime. Ik geef op meerdere dagen verschillende groepslessen en ben ook personal trainer.
Het afgelopen half jaar ben ik ook verantwoordelijk voor de WOW en ben ik sinds kort ook head of groups.
Dit betekent dat ik, samen met het groepsles team, verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van de groepslessen. De strength & conditioning zal ook het komende jaar onder mijn verantwoordelijkheid vallen en ik beloof jullie complete goede trainingen met resultaat!

Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat er op een correcte manier bewogen wordt en dat deze kennis van bewegen en trainen met jullie gedeeld wordt. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om mensen tijdens een training nét wat verder te laten gaan dan ze zelf hadden verwacht.

Train hard and enjoy!