“I don’t use machines to work out – I am one”

Joe! Ik ben Thalien, 33 jaar, en geef wekelijks trainingen bij Bodytime.
Mijn relatie met Bodytime heb ik te danken aan mijn hond. Tijdens het uitlaten wandelde ik toevallig langs de studio, inmiddels zo’n 3 jaar terug. Ik werd lid en was vervolgens niet meer weg te slaan. Het gebrek aan machines (hallelujah!), de sfeer, het persoonlijke contact, de humor gecombineerd met keihard werken: ik vond het allemaal fantastisch. En nogsteeds.

Sporten werd, mede door invloed van Bodytime, een steeds groter en geliefder onderdeel van mijn leven. Daarop besloot ik in 2015 op werkgebied het roer (deels) om te gooien en behaalde ik de nodige fitness certificaten. Sinds 2016 geef ik trainingen bij diverse sportscholen. Een topcombinatie met mijn flexibele bestaan als freelance redacteur!

Sinds november geef ik diverse trainingen bij Bodytime. Momenteel kun je bij mij terecht voor Circuit, Strength, Small group én PT. Ook online kom je me tegen want ik blog regelmatig voor Bodytime. Eéééigenlijk kun je dus niet om me heen ?

Mijn lessen zijn afwisselend, pittig en fun. Songchallenges, dobbelstenen, speelkaarten: ze passeren regelmatig de revue tijdens mijn workouts. Ik hou graag de vaart erin dus met mij: never a dull moment. Zie ik je snel bij Bodytime?