Hi! Ik ben Rinske.

Trotse manager bij de tofste sportstudio van Amsterdam. Al bijna 3 jaar werk ik met ontzettend veel plezier bij Bodytime en heb ik het zien uitgroeien tot een begrip in de sportwereld.

Mijn persoonlijke achtergrond ligt in de psychologie van gezondheidsgedrag. Het doorbreken van patronen, aanleren van nieuwe gewoonten en het vinden en behouden van een leefstijl die bij je past zijn onderwerpen waar ik mensen graag bij help. Ook nu als moeder van mijn inmiddels 5 maanden oude dochtertje merk ik weer hoe belangrijk het is dat je goed voor jezelf zorgt.

Binnen Bodytime streef ik ernaar een sfeer neer te zetten waar zowel leden als personeel zich thuis voelt zodat iedereen hier kan shinen! Daarnaast zorg ik er achter de schermen voor dat een en ander op organisatorisch vlak in goede banen geleid wordt, en kan je bij mij terecht voor vragen, problemen, opmerkingen, suggesties, gezellige verhalen, grappen of een goed gesprek.

Kan ik iets voor je betekenen? Laat het me weten.
Let’s Shine, I’ts Bodytime!