“Be stronger than your strongest excuse”

Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met verschillende sporten. Sinds mijn 18e ben ik begonnen met het uitoefenen van de vechtsport kickboksen. Ik was gelijk verliefd. In Thailand heb ik 2 maanden in een kamp intensief getraind en daar alle fijne kneepjes van het traditionele Thaiboksen mee gekregen.
Het vechten van wedstrijden maakt je scherp en leert je om te focussen en doelen te stellen. Doorzettingsvermogen, concentratie, discipline en honderd procent geven.

Dat heb ik altijd van mijn eigen trainer geleerd en dit wil ik ook overbrengen aan anderen. Ik wil iedereen een doel geven om naar toe te werken, wat voor’n doel dat dan ook is. Geen excuses, no limits, ook wanneer je denkt dat je niet meer kan. Geloof in jezelf! Hard werk wordt beloond en brengt de geest en het lichaam naar een next level.

Tot snel!