Hi Bodytimers!

Ruim 2 jaar geleden liep ik hier voor het eerst naar binnen als stagiaire en voor ik het wist stond ik als klein meisje voor een grote groep les te geven. En was ik hier niet meer weg te slaan. Met uitzondering van de afgelopen 8 maanden; toen was ik met mijn backpack door Zuid-Oost Azië aan het zwerven ;). Maar nu ben ik weer voor 100% terug! (vandaar ook nog een oude foto)

Als kind heb ik altijd gesport, hockey, tennis, turnen. Sporten was voor mij vanzelfsprekend. Sinds ik bij Bodytime werk ben ik alleen nog maar meer gaan sporten. Sporten is niet alleen een lichamelijke uitlaatklep maar ook mentaal. Het gaat er bij mij niet om hoe sterk of hoe gespierd je bent. Ik vind het belangrijk dat je doet wat goed voelt en je plezier hebt in wat je doet.

Als diëtiste en personal trainer combineer ik mijn passie en interesse voor gezonde voeding en sport. Met mijn enthousiasme zal ik jou motiveren om het beste uit jezelf te halen.
Ieder lichaam is uniek, doe wat goed voelt en ontwikkel jezelf. Heb plezier, push jezelf en geniet.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien in een van mijn lessen!