GROEPSLESSEN

Elkaar ondersteunen en motiveren als groep om grenzen te verleggen en het beste uit jezelf naar boven te halen. We bieden iedere deelnemer de best mogelijke begeleiding. Onze groepslessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Maximaal 16 deelnemers per les.

CIRCUIT

Afwisselende full body workout in circuit vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. gewichten, ballen, (spring)touwen en elastieken.

STRENGTH

Specifieke kracht training met elementen uit gymnastiek en gewichtheffen. De invulling van de Strength lessen wisselt per kalendermaand.

WOW

Competitieve training ter beproeving je doorzettingsvermogen. De focus is gericht op tijdsduur, maximaal gewicht en/of aantal herhalingen. Iedere week een andere workout.

HIIT 30

High Intensity Interval Training van 30 minuten. Deze full body workout is gericht op het vergroten van uithoudingsvermogen en explosiviteit.

HEAVY BAG

High intensity training op en rondom de bokszak. Stoot- en trapcombinaties worden in hoog tempo afgewisseld met diverse lichaamsgewicht oefeningen.

YOGA

Dynamische workout op de yoga mat met diverse statische poses, stretching, ademhalings- en meditatie technieken.

SMALL GROUP

Personal training met de voordelen van trainen in een kleine groep. Elke 6 weken een specifiek trainingsprogramma. Maximaal 6 deelnemers per les.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? WIJ WEL!

Ervaar de fijne sfeer in onze gym, leuke lessen, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding

SCHRIJF JE DIRECT IN