Speciale aanbieding 7 dagen voor 29 euro! 

Krav Maga Cursus: Ontwikkel meer Zelfvertrouwen en vergroot je weerbaarheid! 

Onze cursus, die het hele jaar door beschikbaar is met keuze uit programma’s van 6 of 8 weken, biedt een diepgaande en holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling. Wij streven ernaar om niet alleen fysieke vaardigheden te verbeteren, maar ook emotionele veerkracht en mentale weerbaarheid te ontwikkelen.

Gericht op het vergroten van zelfvertrouwen, zelf- en omgevingsbewustzijn en algehele fitheid

Tijdens deze cursus, welke bestaat uit 6 of 8 wekelijkse sessies van 90 minuten, word je uitgenodigd en geïnspireerd om te groeien in verschillende aspecten van je leven. Leer hoe je spanning en stress effectiever kunt beheersen, niet alleen in gewone dagelijkse situaties, maar ook in uitzonderlijke omstandigheden. Onze instructeurs laten je zien hoe je potentiële risico’s en gewelddadige situaties kunt herkennen en vermijden door een kritische blik te werpen op jezelf en  je omgeving.

Wat deze cursus echt bijzonder maakt, is dat we verder gaan dan alleen zelfverdediging. Terwijl we je de Krav Maga-technieken aanleren voor praktische en realistische zelfverdediging, leggen we ook de nadruk op het verbeteren van mobiliteit, reactievermogen, coördinatie en kracht. Hierdoor zul je niet alleen fysiek sterker worden, maar ook mentaal.

Plezier en spel maken deel uit van het leerproces, waardoor de cursus boeiend en dynamisch blijft. Tegelijkertijd leer je ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken die helpen om je lichaam en geest in harmonie te brengen, waardoor je stressniveaus verder kunt verlagen.

Kortom, deze cursus biedt een werkelijk unieke leerervaring, waarbij zelfverdediging, fysieke fitheid en mentale welzijn samenkomen om jou te helpen een sterker, zelfbewuster en zelfverzekerder individu te worden. Wil je deel uitmaken van deze reis naar persoonlijke groei? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je aan te melden!

De kosten voor de cursus zijn €195.

De eerstvolgende cursus start op dinsdag 30 januari.

 

Onze motivatie en vastberadenheid

Onze misse is om samen te bouwen aan een hechte gemeenschap. Wij geloven dat een ondersteunende en positieve omgeving een cruciale rol speelt in het behalen van succes op het gebied van fitness, gezondheid en vitaliteit. Samen trainen, elkaar aanmoedigen en successen vieren creëert een band die verder gaat dan de sportschoolmuren. We willen dat je je niet alleen lid voelt van onze sportschool, maar ook van de groeiende BodyTime familie.

Dus, als jij op zoek bent naar een sportschool waar persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, educatie en gemeenschapsgevoel hand in hand gaan, dan nodigen we je van harte uit om je bij ons aan te sluiten bij BodyTime. Samen kunnen we werken aan het bereiken van jouw fitnessdoelen en genieten van een gezonde en actieve levensstijl.

99%

Tevreden klanten

35

Jaar gecombineerde ervaring

6

EXPERT COACHES

Testimonials