On your marks, get set, GO! Het startschot van de laatste week van de battle is geluid. De allerlaatste kans om persoonlijke doelstellingen te behalen, personal records neer te zetten en zoveel mogelijk punten binnenharken voor die eerste plaats. Onder de badass beats van Tupac en toegewijde begeleiding van Lars en Tina lieten de vrouwen wederom mooie dingen zien afgelopen zondag.

Het harde werken werd bezegeld met een lunch in de studio waarbij iedereen iets meegenomen had. Twee dagen later dromen wij nogsteeds van smeuïge spinaziequiche, fluweelzachte smoothies en machtige snickerfudgebrownies want het was allemaal verschrikkelijk lekker én verschrikkelijk welverdiend!

De challenge van deze week is Intermittent Fasting (IF). Dit is een voedingspatroon waarbij met tussenpozen gevast wordt, wat verschillende gezondheidsvoordelen tot gevolg heeft (lees er hier meer over).  Wij kiezen tijdens deze ‘snuffelchallenge’ voor een milde variant waarbij de dames per dag 6 uur vasten (slaaptijd niet meegerekend uiteraard). Wanneer de vast ingaat mogen ze zelf bepalen. Succes!