BODYTIME BATTLE WEEK #6: HET EIND IN ZICHT

Onze Battle-toppers zijn aan hun laatste week begonnen. Afgelopen week hebben zij hun best gedaan om zo veel mogelijk ‘balans’ te trainen. Dit gebeurde op hele creatieve manieren: hinkelen op het schoolplein, yoga beoefenen, een balans-dag invoeren, stabilisatie op bosu-ballen én hipper dan hip…skateboarden! Kortom, overal werd naar balans gezocht.

Tijdens de teamtraining op zondag kregen zij een korte balans oefening uit de moderne dans. Conclusie: balans vinden en behouden blijft een uitdaging, maar de balans tussen hard trainen en plezier hebben onze toppers wél geheel onder de knie!

De afgelopen weken is er getraind volgens een vast trainingsschema. De resultaten van deze aanpak liegen er niet om. Vele hebben hun doelstelling al bereikt en blijven zichzelf pushen om nog beter te worden. Niet alleen op fysiek vlak, maar zeker ook mentaal. Deze week is de opdracht om bewust met voeding aan de slag te gaan, en wel door VEGAN en MINDFUL te eten. Een hele uitdaging, maar ze grijpen het met beide handen aan. De recepten vliegen ons om de oren.

Dat meedoen aan de Battle #2 echt een verandering van mindset teweeg kan brengen, blijkt wel uit deze quote van een van onze toppers:

“Over een tijd sta ik squattend op één been groenten te eten en draag ik een shirt aan waarop staat: I love water. Als ik daarna even ga hangen en een paar chin-ups doe, zie je zo een sixpack tevoorschijn komen wanneer dat shirt een beetje omhoog kruipt.”

Dus, wie doet er mee met Battle #3 in oktober? 😀