BODYTIME BATTLE WEEK #5: ALL ABOUT THE BALANCE

De Battle#2 tussen team Lars en team Jorien is still going strong. Voor de vijfde week op rij wordt er hard getraind, punten gewonnen en doelstellingen behaald en bijgesteld. Afgelopen week waren onze Battle#2 deelnemers vaste klant bij de groenteboer, 3 keer per dag groenten eten was een uitdaging maar men was creatief genoeg dat zelfs ontbijten met groenten geen opgave meer was.

Tijdens de wekelijkse teamtraining op zondag zit de sfeer er goed in, tijdens de actieve rust tussen de setjes worden wat dansmoves geshowed waarna er weighted chin-ups gedaan worden. Had iemand het over een goede balans tussen training en plezier??

De opdracht voor deze week: Find your balance. Om de week in balans te beginnen hebben beide teams afgelopen zondag zo lang mogelijk op 1 been gestaan. Dit ging verbazingwekkend goed, maar zodra de ogen dicht moesten begon iedereen te wankelen.

Om een extra puntje te verdienen en het thema glutenvrij af te sluiten kreeg iedereen van Laurien een goodiebag met gepofte wilde rijst en rode rijst van haar eigen bedrijf Zuiderzee foods.

Mochten jullie deze week onze toppers door Amsterdam zien balanceren: haal ze niet uit hun concentratie!

TUSSENSTAND:
Team Lars: 43 punten
Team Jorien: 47 punten

Tot volgende week!