Week #1 is voorbij! De dames waren afgelopen dagen druk in de weer met de verschillende onderdelen van de Battle: de teamtraining bijwonen, per week minstens 3 x per week sporten, het dagelijks aftikken van de wekelijkse challenge én tijdig de wekelijkse update in het portaal te plaatsen.

Opvallend was dat in de wekelijkse updates opvallend vaak het woord ‘(team)spirit’ voorkwam. Die leek namelijk nog een beetje achterwege te blijven, gaven sommige deelneemsters toe.
Tja, toen keken de coaches elkaar wel eventjes schuldbewust aan. Vanwege de relatief kleine groep en oneven aantal deelnemers hadden zij namelijk besloten de competitiefactor in deze battle ‘maar eventjes’ achterwege te laten. Bad choice, coaches. Het is duidelijk: deze competitieve vrouwen willen battlen en strijden! Want competitie = motivatie! “Check check check” zeiden de coaches daarop. En hoppa, daar werd een puntensysteem uit de grond gestampt. Vanaf deze week gaan onze vrouwen punten binnenharken voor hun prestaties. Dus nu is the game écht on. Uiteraard krijgt de winnares met de meeste punten aan het einde van de battle een prijs ?

Wat het effect is van het puntensysteem lees je in de blog van volgende week.

De challenge van deze week? Veggie Boost ! Jaja, deze week gaan Bibi, Jasmijn, Marieke, Moniek, Myra, Sara en Wieke ELKE dag bij ELKE maaltijd groente nuttigen. Dat mag in allerlei vormen (salade, rauwkost, gegaarde groenten of in de vorm van een smoothie etc). Als ze maar bij elke maaltijd aan minimaal 200 gram komen. De foto’s van groene smoothies en filmpjes van grommende blenders vlogen ons vanmorgen vroeg al om de oren. Yum!