Battle #2 laat zien wat groepsgevoel betekent!

Dit weekend was een echt sportief weekend voor de deelnemers van de Battle. Zaterdag leerden ze alle ins and outs over het trainen met de Kettlebel tijdens de Kettlebel Workshop van Laurens. De volgende dag een bootcamptraining in het Vondelpark. Team Lars zorgde deze team training voor nog wat extra sfeer met hun ‘tropische hitjes’ muziekplaylist. Een creatieve actie die het team een extra punt oplevert. Wat een goede start van een nieuwe Battle week. Week 4 alweer!

De voedingsopdracht van deze week is:
1: geen gluten
2: drie keer per dag groenten

Volgens de deelnemers zorgt dit voor: Creatief en bewust boodschappen doen; uitproberen van nieuwe recepten; groentenshakes als ontbijt; ‘Nee’ tegen de taarten op het werk; keukens vol met groenten; en nog liever geen brood dan glutenvrij brood!! Dat viel vies tegen.

Iedereen doet heel hard zijn best om de weekopdrachten te volbrengen en traint minimaal 3 keer per week. Door ervaringen te delen via de Bodytime App en whatsapp slepen deelnemers elkaar door de moeilijkste fase van de Battle. Zo halverwege is altijd een kritiek puntje, maar samen houden ze de motivatie en het plezier erin. Het resultaat: doelstellingen die worden behaald, trotse coaches en blije deelnemers.

We kunnen vaak meer dan we denken! En mét elkaar nog meer!