BODYTIME BATTLE #2: WEEK 2

De kanjers van de Battle zijn lekker bezig! Vorige week werd er geen Alcohol, Cafeïne en Frisdrank gedronken. 2-3 liter water elke dag, dat was de challenge.

Voor de één een grotere uitdaging dan voor de ander, maar met elkaars support bleek het voor iedereen een makkie om de challenge te volbrengen. Met het delen van goede verhalen, foto’s en filmpjes groeit de teamspirit en het plezier met de dag. Maar ook de rivaliteit tussen de twee teams neemt toe, want het scoren van punten gaat nog erg gelijk op. Het team met de meeste inzet, commitment en resultaten wint uiteindelijk de battle!

Wij zijn nu al super trots op deze groep! Het laat namelijk precies zien waar het om gaat. Positiviteit, saamhorigheid en plezier. De rest volgt dan vanzelf.

Middenin week drie ondertussen, proberen de deelnemers elke dag in totaal 30 minuten te hangen. To build gripstrenght! In heel veel oefeningen speelt grip namelijk een zeer belangrijke rol. Daarnaast is hangen een heerlijke manier om de wervels wat ruimte en het bovenlichaam wat rek te geven. Weer een flinke uitdaging, maar de teams gaan er helemaal voor!

Zaterdag a.s. staat er een Kettlebel Workshop op het programma. Het hele weekend sporten dus, want zondag is alweer de derde teamtraining.

Namens het hele Bodytime Team wensen we iedereen weer heel veel succes deze week.

ENJOY!!