TRAININGEN

Kwalitatief en allround bewegen met de juiste zorg, aandacht en intensiteit. Tijdens onze trainingen staat de verbetering van lichaamsvaardigheid en het aanleren van nieuwe skills centraal. We stimuleren en dagen je uit om grenzen te verleggen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Elke training. Elk moment. Iedere dag.

CIRCUIT

Complete en telkens wisselende training waarbij alle motorische vaardigheden worden uitgedaagd en gestimuleerd. We trainen o.a. met free weights, sandbags, waterbags, ballen, touwen, ringen en elastieken. De oefeningen worden in circuitvorm uitgevoerd. Onze circuit training in geschikt voor elk niveau.

STRENGTH & CONDITIONING

Specifieke kracht- en conditietraining gericht op het versterken van het lichaam en het vergroten van kracht en explosiviteit. De training is een full body workout en wordt per kalendermaand bepaalt. Met als doel: progressie in de specifiek gekozen oefeningen. Onze Strength & conditioning training is geschikt voor elk niveau.

WORKOUT OF THE WEEK

Competitieve en grensverleggende training om kracht, uithoudings- en doorzettingsvermogen te beproeven. Maak zo veel mogelijk herhalingen, train met een zo zwaar mogelijk gewicht en/of voltooi de workout in een zo snel mogelijke tijd. Onze WOW training is niet geschikt voor beginners of als proefles.

HEAVY BAG

High intensity zaktraining op en rondom de bokszak. Stootcombinaties worden afgewisseld met diverse kracht- en conditie oefeningen. Sparren of partner training is mogelijk op verzoek of in overleg met de trainer. Eigen bokshandschoenen en bandage zijn vereist. Onze Heavy Bag training is geschikt voor elk niveau.

YOGA

Een dynamische workout op de yoga mat. Gericht op het verbinden van lichaam en geest met ademhaling en beweging. Met de volledige aandacht naar binnen gericht. Optimale concentratie en sensitiviteit. Yin en Yang wisselen elkaar hierbij op subtiele wijze af. Onze Yoga training is geschikt voor elk niveau.

MOVEMENT

Allround training gericht op het aanleren en verbeteren van diverse movement skills. Geïnspireerd door de visie en methode van Ido Portal. Onze movement trainingen worden aangeboden in het small group programma en zijn toegankelijk voor elk niveau.

GRATIS PROEFLES!

Ben jij er klaar voor? Wij wel!

BEGIN VANDAAG!

Ons lidmaatschap is flexibel en het aanbod gevarieerd.

MELD JE AAN!