GROEPSLESSEN

Hoogwaardige en veelzijdige lessen met optimale persoonlijke aandacht en begeleiding voor elke deelnemer. We motiveren en dagen je uit om grenzen te verleggen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Niet alleen tijdens de training, maar gedurende de rest van de dag, week, jaar … in het leven!

CIRCUIT

Afwisselende full body workout in circuit vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. gewichten, ballen, (spring)touwen en elastieken. De Circuit lessen zijn toegankelijk voor voor elk niveau.

STRENGTH

Specifieke kracht training met elementen uit gymnastiek en gewichtheffen. De invulling van de Strength lessen wisselt per kalendermaand en zijn toegankelijk voor elk niveau.

WOW

Competitieve training ter beproeving van uithouding-en doorzettingsvermogen. De focus is hierbij gericht op tijdsduur, maximaal gewicht en/of aantal herhalingen. De WOW lessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

HIIT 30

High Intensity Interval Training van 30 minuten. Deze full body workout is gericht op het vergroten van uithoudingsvermogen en explosiviteit. De HIIT 30 lessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

HEAVY BAG

High intensity training op en rondom de bokszak. Stootcombinaties worden in hoog tempo afgewisseld met diverse lichaamsgewicht oefeningen. De Heavy Bag lessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

YOGA

Dynamische workout op de yoga mat met diverse statische poses, stretching en ademhalingstechnieken. De Yoga lessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? WIJ WEL!

Ervaar de fijne sfeer in onze gym, leuke lessen, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding

SCHRIJF JE DIRECT IN

START VANDAAG!

Ons lidmaatschap is flexibel en het aanbod gevarieerd

SCHRIJF JE DIRECT IN